Purku-urakan kilpailutus

Säästä rahaa ja omaa aikaa;

jätä asbestipurku-urakan kilpailuttaminen asbestipurku-urakoitsijoista riippumattomalle AHA-asiantuntijalle!

 

Saat yhteenvedon parhaista tarjouksista.

Työn tilaajan tai toteuttajan tulee valita sopiva asbestipurku-urakoitsija, mikäli asbestikartoituksessa löydetään asbestia ja asbestipitoinen rakennusmateriaali on tarkoitus purkaa. Lain mukaan asbestinpurkutyötä ei saa tehdä tavallisena purkutyönä vaan se tulee aina tehdä oikeita työmenetelmiä käyttäen ja ulkopuolisia suojellen. Asbestipurkutyön suorittavalla yrityksellä tulee olla aluehallintoviraston työsuojelun myöntämä asbestipurkulupa.

 

Tarjoan asiakkailleni mahdollisuuden vertailla asbestinpurkuliikkeiden purkutyötarjouksia tarjoamalla konsultaatiota ja tarvittaessa kilpailuttamalla ja pyytämällä tarjouksia kohteen asbestinpurkutöistä useilta eri asbestipurku-urakoitsijoilta. Teen asiakkaan puolesta asbestiurakan kilpailuttamisen ja urakkaan kuuluvista yksityiskohdista neuvottelun, jonka jälkeen tarjoukset koostetaan ja katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa läpi. Etenkin pienissä purkutöissä, kuten esim. keittiön välitilan laatoituksen asbestipurku, purkutyön hinnoittelu vaihtelee voimakkaasti.

 

En ole sidoksissa asbestipurku-urakoisijoihin, vaan neuvottelen urakan toteuttamisesta alalla toimivien valtuutettujen yrityksien kanssa. Asbestinpurku-urakka onnistuu, kun urakoitsija toimii lainmukaisesti, huolellisesti sekä pitää kiinni sovitusta aikataulusta. Asiakkaanani voitte olla varma, että purkutyön kilpailutus tehdään puolueettomasti ja saatte asianmukaisen tarjouksen remonttinne asbestipurku-urakasta aluehallintoviraston työsuojelun valtuuttamalta asbestipurkuliikkeeltä.

 

asbestipurku-urakan kilpailuttaminen

Yhteystiedot

+358 (0) 44 0111 591

Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kuunkierros 2 D 16

02210 Espoo

Y: 2910889-1

LuotettavaKumppaniyritys

Toimialueena koko Helsingin seutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.

Luotettavaa asiantuntijapalvelua