Rakennustekninen

konsultointi

Rakennustekninen konsultointi

 

Tarjoamme luotettavaa ja osaava rakennusteknistä konsultointia uudis- sekä korjausrakentamista varten. Rakennustekniset konsultointipalvelumme sisältävät rakennesuunnittelun, työselostukset, remonttien valvonnan ja erilliset rakennesuunnittelijan lausunnot.

 

Olemme varma valinta, kun haluatte varmistua rakennus- ja/tai remonttitöiden täyttävän hyvän rakennustavan mukaiset kestävät ratkaisut sekä niille asetetut laatustandardit.

 

rakennesuunnittelu luotettavasti

Tunnemme vanhat rakenteet ja niiden toimintatavat. Olemme perehtyneet Suomen rakennushistoriaan niin teoriassa kuin käytännössä, joten jopa 1800-luvulla rakennettujen rakennuksien rakennustavat, ongelmat ja rakenteet ovat meille tuttuja.

 

Suunnitteletko asuntosi väliseinän purkua? Jos olet edes hieman epävarma seinän kantavuudesta, ota meihin yhteyttä ja selvitämme rakenteen kantavuuden. Tarjous sisältää aina esitutkimuksen, kenttätutkimuksen sekä rakennesuunnittelijan kirjallisen lausunnon seinän kantavuudesta. Mikäli purettava seinä on kantava, niin tarjoamme myös kantavan seinän purkamiseen liittyvät suunnitelmat ja valvonnan erillisen tarjouksen mukaisesti.

 

Onko teillä tarvetta rakennesuunnittelulle, työselostuksille, remontin valvonnalle tai erillisille rakennesuunnittelijan lausunnoille? Ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestanne!

Yhteystiedot

+358 (0) 44 0111 591

Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kuunkierros 2 D 16

02210 Espoo

Y: 2910889-1

LuotettavaKumppaniyritys

Toimialueena koko Helsingin seutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Luotettavaa asiantuntijapalvelua