Yrityksestä

TIETOA YRITYKSESTÄ

 

Tarjoamme kokeneen sertifioidun AHA-asiantuntijan tekemiä luotettavia ja laadukkaita asbesti- ja haitta-ainekartoituksia. Tarjoamme myös luotettavaa ja asiantuntevaa rakennusteknistä konsultointia. Toimintamme rakentuu kahden ydinarvon, asiakastyytyväisyyden ja vastuullisuuden, ympärille. Lupaukset pidetään ja asiakkaan tarpeet otetaan huomioon.

 

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksissa pidämme koko ketjun laadukkaana. Kartoittajana toimii kokenut sertifioitu AHA-asiantuntija ja näytteet tutkitaan aina ulkopuolisessa FINAS-akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa. Laadun lisäksi panostamme asiakaskokemukseen, joten vastaamme mielellämme teitä askarruttaviin kysymyksiin. Kykenemme toimittamaan valmiin asbesti- ja haitta-ainekartoituksen jopa samana päivänä kartoituksesta.

 

Palvelemme pääasiassa koko Helsingin seudulla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Vihti, Kirkkonummi, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Sipoo, Pornainen, Kerava ja Mäntsälä. Tarvittaessa palvelemme myös Helsingin seudun ulkopuolella.

 

Yrityksellä on vastuuvakuutus 1 000 000 euroon asti.

 

 • Yritys on perustettu vuonna 2018
 • Jatkamme Kari Parila Tmi toimintaa
 • Toimialueena koko Helsingin seutu
 • Y-tunnus: 2910889-1

 

 • Yli 1500 tehtyä asbestikartoitusta ja tyytyväistä asiakasta

 

sertifioitu asbesti- ja haitta-aineasiantuntija asbestikartoitttaja

12 SYYTÄ MIKSI VALITA MEIDÄT

 

 1. Kaikki asbesti- ja haitta-ainekartoituksemme tekee sertifioitu asbesti- ja haitta-aineasiantuntija (lyh. AHA-asiantuntija). Lisäksi tarjoamme puolueetonta palvelua; emme edusta asbestipurku- tai remonttiyrityksiä.

 

 1. Laboratorionäytteet analysoidaan FINAS-akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa, joten asiakkaanamme voitte olla varma tuloksien oikeellisuudesta. Sopimushinnastomme alan parhaimpien laboratorioiden kanssa takaa parhaan mahdollisen hinnan näytteille, joka on huomattavasti alle yleisen hintatason.

 

 1. Olemme Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton (SAP ry) jäsen. SAP ry:n jäsenyrityksillä on vankka kokemus asbestia ja muita vaarallisia materiaaleja sisältävien rakenteiden kartoituksista. SAP ry on mukana kehittämässä alan toimintatapoja.

 

 1. Teemme kattavan, laadukkaan ja helposti tulkittavan asbestikartoitusraportin, joka täyttää asbestilain vaatimukset. Asbestikartotusraportissa otetaan kantaa kaikkiin materiaaleihin, jotka havaitaan tutkituissa tiloissa. Raportti sisältää kuvat näytteenottopaikoista. Mikäli asbestia löytyy, niin raportissa ilmoitetaan selkeästi missä asbestia on, kuinka paljon, materiaalin pölyävyys, asbestin laatu, tutkimusmenetelmä sekä suositellut toimenpiteet.

HUOM! Laboratorion analyysitodistus ei ole asbestilain mukainen asbestikartoitusraportti.

 

 1. Asbestin lisäksi tutkimme myös muut rakenteissa esiintyvät haitta-aineet: PAH-, PCB-, Pb-yhdisteet ja raskasmetallit.

 

 1. Meillä on yli 1500 tehtyä asbestikartoitusta ja tyytyväistä asiakasta. Osan arvosteluista voitte lukea täältä.

 

 1. Olemme remontoijan puolella ja tukena koko remontin ajan. Ennen asbestikartoitusta remontin laajuus käydään asiakkaan kanssa läpi, jolloin tarvittavien asbestinäytteiden määrä tarkentuu. Tarvittaessa asbestikartoituksen yhteydessä kartoitetaan myös muut haitta-aineet ilman konsulttipalkkion lisäkuluja. Turhia näytteitä ei oteta.

 

 1. Asbestikartoitus tehdään asiakkaan aikataulun puitteissa ja valmis asbestikartoitusraportti saadaan toimitettua asiakkaalle jopa samana päivänä kartoituksesta. Remontti ei viivästy asbestikartoituksen takia.

 

 1. Asiakkaan toivomuksesta näytteet voidaan mahdollisuuksien mukaan ottaa siten, että näytteenotosta syntyneet jäljet jäävät piiloon ja eivät häiritse asumista ennen remontin alkua.

 

 1. Annamme kirjallisen tarjouksen, joka toimii myös sopimuksena. Laskutuksessa ei tule yllätyksiä.

 

 1. Otamme vastuun työstämme; meillä on konsultointitoiminnan vastuuvakuutus.

 

 1. Tarvittaessa teemme myös rakennusteknistä konsultointia mm. rakennesuunnittelu, seinien kantavuuden arviointia. Seinän kantavuuden arvioinnin tutkimuskäynti voidaan tehdä asbestikartoituksen yhteydessä, jolloin säästätte konsultaation kokonaiskuluissa.

 

TOIMITUSJOHTAJA ESITTELYSSÄ

 

Minun nimeni on Kari Parila ja olen koulutukseltani rakennusalan diplomi-insinööri. Teen päivätyötä rakennesuunnittelijana ja tämän lisäksi toimin yrittäjänä.

 

Rakennesuunnittelijana olen erikoistunut korkeisiin rakennuksiin ja laskentaan. Teen tällä hetkellä Suomen merkittävimpiä kohteita, jotka ovat saaneet huomiota myös mediassa.

 

Olen aktiivinen järjestötoiminnassa, jonka vuoksi minut saattaa tavata usein erilaisissa alan tapahtumissa.

Koulutus

 

2014 - 2016 Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulu, DI

2015 - 2015 Tongji-yliopisto, Kiina, Shanghai

2011 - 2015 Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulu, TkK

 

Muu koulutus:

 

2018 RATEKO: Asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan (AHA) henkilösertifiointiin

valmentava koulutus

 

Työkokemukseeni voitte tutustua LinkedIn profiilini kautta

kari parila asbestikartoitus espoo helsinki vantaa

Yhteystiedot

e-mail

+358 (0) 44 0111 591

puhelinnumero

Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kuunkierros 2 D 16

02210 Espoo

Y: 2910889-1

LuotettavaKumppaniyritys

Toimialueena koko Helsingin seutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Luotettavaa asiantuntijapalvelua