Insinööritoimisto K. Parila Oy - asbestikartoitukset ja rakennetutkimukset
KONSULTOINTI
rakennesuunnittelu luotettavasti

Rakennustekninen konsultointi


Tarjoamme luotettavaa ja osaava rakennusteknistä konsultointia uudis- sekä korjausrakentamista varten.  Rakennustekniset konsultointipalvelumme sisältävät rakennesuunnittelun, työselostukset, remonttien valvonnan ja erilliset rakennesuunnittelijan lausunnot.


Olemme varma valinta, kun haluatte varmistua  rakennus- ja/tai remonttitöiden  täyttävän hyvän rakennustavan mukaiset kestävät ratkaisut sekä niille asetetut laatustandardit.


Tunnemme vanhat rakenteet ja niiden toimintatavat. Olemme perehtyneet Suomen rakennushistoriaan niin  teoriassa kuin käytännössä, joten jopa 1800-luvulla rakennettujen rakennuksien rakennustavat, ongelmat ja rakenteet ovat meille tuttuja. 


Suunnitteletko asuntosi väliseinän purkua? Jos olet edes hieman epävarma seinän kantavuudesta, ota meihin yhteyttä ja selvitämme rakenteen kantavuuden. Tarjous sisältää aina esitutkimuksen, kenttätutkimuksen sekä rakennesuunnittelijan kirjallisen lausunnon seinän kantavuudesta.  Mikäli purettava seinä on kantava, niin tarjoamme myös kantavan seinän purkamiseen liittyvät suunnitelmat ja valvonnan erillisen tarjouksen mukaisesti.


Onko teillä tarvetta rakennesuunnittelulle, työselostuksille, remontin valvonnalle tai erillisille rakennesuunnittelijan lausunnoille? Ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestanne!

sertifoitu märkätilavalvoja kylpyhuoneremontti vedeneristystarkastus

Toimialueena koko Helsingin seutu: 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

Luotettava Kumppani